2014. május 23., péntek

Ápoljuk az érzékeny bőrt!

Ha valaki érzékeny bőrrel rendelkezik, akkor rendkívül fontos, hogy megtalálja azokat a készítményeket, melyek nem irritálják a bőrüket.

Sajnos kemény tanulópénzt kell megfizetniük azoknak, akik nem tudtak erről a problémájukról és használtak egy olyan kozmetikai terméket, mely irritációt vagy akár allergiás reakciót is kiváltott szervezetükből.

Mi azonban kizárólag olyan készítményeket ajánlunk az Önök figyelmébe, melyek kifejezetten az érzékeny bőrűek egyedi igényeire fejlesztettünk ki.


Lássuk mik is ezek!


Organic Arctisztító gél

 A szappan-mentes tisztító gél a bőr kíméletes napi tisztítását teszi lehetővé. Eltávolítja a sminket és a szennyeződést, miközben megtartja a bőr természetes pH értékét és hidrolipid rétegét, ezért külön tonik használata mellőzhető. A természetes eredetű összetevők (borsmenta, tigrisfű, hibiszkuszvirág, rozmaring, aloe vera, stb.) tisztává varázsolják a bőrt és előkészítik más organikus ápoló termékek hatóanyagainak befogadására.

Peeling krém 

A peeling nélkülözhetetlen lépés a szépségápolás folyamatában. A hámlasztás eltávolítja az elhalt szarusejteket, élénkíti a mikrokeringést, oxigénnel látja el a bőrt, fokozza az új sejtek képződését és világosítja a bőrtónust.

A Rémy Laure Peeling krémje finoman hámlaszt, az ásványi eredetű kaolin  puhítja, tisztítja a bőrt, a Mexikóból származó törpe örökzöld tölgykivonat  szabályozza a bőrszínt és szép, világos bőrtónust ad, egyben csökkenti a bőr fényességét , finomítja a hámréteget.  Az Indiából származó moringa mag kivonat megköti a szennyeződéseket és tiszta bőrkép lesz az eredmény.




Organic Tápláló krém 

A Tápláló krém a fokozott mértékben érzékeny bőr esetében is lehetővé teszi a kockázat mentes bőrtáplálást, olyan összetevőket tartalmaz, amelyek semmilyen kockázatot nem jelentenek a  bőrtípus éjszakai regenerálódásához. Ezt a gondoskodást a normál bőr is meghálálja. A téli időszakban száraz bőr esetén nappali krémként is ajánlott. Különleges és igen értékes hatóanyagok szerepelnek a termékben, mint például az argán olaj, amely a sejtmegújulást segíti, sárgarépa mag olaj, amely a sejtek napsugárzástól való védelmében játszik kulcs szerepet, a szezám olaj, amely a sejtek anyagcseréjét fokozza, a görögszéna kivonat, amely nyugtató és puhító hatása miatt fontos. Rendszeres használattal egy egészséges, élettel teli, szép arcbőrt eredményez.




Organic Tápláló-szépítő szérum 

A szérum egy igazi hatóanyag koncentrátum. Ritka és értékes illóolaj hatóanyagokat (kakukkfű, fahéj, gólyaorr, rozmaring, boróka, kamilla illóolajok, stb.) tartalmaz,  s maga a hordozó bázisolaj (édesmandula olaj) is sokfajta esszenciális zsírsavban gazdag, amelyek  tápláló, hidratáló és nyugtató hatással rendelkeznek. A bio-szérum 100 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek  tápláló, revitalizáló hatása a száraz, érzékeny, törődött érett bőrön egyedülálló.  Néhány cseppet teszünk a megtisztított bőrre reggel vagy este a nappali, illetve az éjszakai krém előtt. A szemkörnyéket kerüljük el. Alkalmanként csak igen kis mennyiséget használjunk. Szép, egészséges, üde, irritáció mentes arcbőr lesz az eredmény.  




Látogasson el weboldalunkra!