2014. július 21., hétfő

Táplálja professzionális termékekkel arcbőrét!

A nyári időszakban, a sok napsütéstől vagy a kevés folyadékpótlástól, bőrre komoly nehézségeken megy keresztül, éppen ezért ebben az időszakban is érdemes odafigyelnünk, hogy ellásuk a megfelelő tápanyagokkal.


Professzionális termékeink éppen ebben nyújtanak segítséget az Ön számára!


Lássunk párat kínálatunkból!


DNA VITALIZÁLÓ SZÉRUM 30 ML 

A szérum megelőzi, illetve lassítja a bőr öregedési folyamatát, védi és nedvességgel látja el a fáradt, dehidratált bőrt. ’Lifting’ érzetet kelt, segít fenntartatni a bőr teltségét és fiatalos megjelenését. Gazdag receptúrájában a bőr hidratáltságát, feszességét, puhaságát befolyásoló hatóanyagok szerepelnek,  amely a bőrsejtek működését is stimulálják. 

Kiváló ’sokk-terápiás’ kezelés az igénybe vett, érzékeny vagy irritált bőr számára is. 

Négy kis csepp ajánlott a nappali és éjszakai krém előtt. 

Az egyéb testtájakon  (csipő, felkar, has, stb.) megjelenő striák kezelésére is javasolt készítmény, ilyen esetekben a striák vonalára tesszük fel.




13,480Ft





NUTRIMOOR SZÉRUM 30 ML 

Valódi tápláló és regeneráló koktél, amely magas koncentrációban tartalmaz olyan hatóanyagokat, amelyek javítják a  bőr sejthártya áteresztő képességét, növelik a felületi és mélyrétegi hidratációt, stimulálják a kollagén termelődést, javítják a sejtek oxigén felvételét. 35 éves kortól preventív jelleggel alkalmazhatjuk, az érett bőr látványosan ismét életerőssé válik. 

Néhány cseppet tegyünk a megtisztított bőrre reggel és este. 

Önmagában is használhatjuk, de hatását fokozzuk, ha a Nutrimoor nappali vagy a Nutrimoor éjszakai krém előtt alkalmazzuk.



12,720Ft